Nationale Kunstdagen
Nationale Kunstdagen
Nationale Kunstdagen
Nationale Kunstdagen
Nationale Kunstdagen

Aanmelden kunstenaarsDeelname aan de Nationale Kunstdagen is mogelijk voor kunstenaars waarvan de kunstwerken tijdens een van de Regionale Voorrondes positief zijn geballoteerd.

Tijdens een Regionale Voorronde kunt u naar keuze 3 of (maximaal) 4 van uw kunstwerken door een deskundige jury laten beoordelen. Als uw werken positief worden beoordeeld, kunt u aan de Nationale Kunstdagen deelnemen, in 2017 en elk volgend jaar dat u wilt. U betaalt voor de beoordeling van uw kunstwerken slechts € 59,- inclusief BTW en krijgt gratis toegang tot het museum waar de voorronde plaatsvindt, voor u en een introducee. Bovendien krijgt u veel voordeel, als u zich na een positieve beoordeling meteen aanmeldt voor deelname aan de Nationale Kunstdagen 2017.De Nationale Kunstdagen vinden in 2017 plaats op zaterdag 11 en zondag 12 november in de Beursfabriek in Nieuwegein.

U leest hier alles over de beoordelingsprocedure en de samenstelling van de jury.

In 2017 hebben inmiddels alle voorrondes plaatsgevonden: aanmelden voor een voorronde in 2017 is niet meer mogelijk. Wel kunt u hieronder uw gegevens achterlaten, zodat we u direct kunnen informeren over de nieuwe Regionale Voorrondes in 2018. Als u hieronder uw gegevens achterlaat, krijgt u vrijblijvend alle informatie over de Voorrondes in 2018 en uiteraard ontvangt u ook een uitnodiging voor een bezoek aan de Nationale Kunstdagen op 11 en 12 november 2017 in de Beursfabriek in Nieuwegein.

Ja, houd mij vrijblijvend op de hoogte over de Regionale Voorrondes in 2018!Mijn gegevens:

Geslacht
Voornaam
Tussenvoegsel(s)
Achternaam

Straat
Huisnummer
Toevoeging

Postcode
Plaats

Website (http://www.uwdomein.nl/)

E-mailadres
Verzenden
 
© Copyright Kunstdagen 2005 - 2017. Alle rechten voorbehouden.