Op 18 en 19 november vinden in Gorinchem voor de veertiende keer de Nationale Kunstdagen plaats. Ruim 150 kunstenaars exposeren op deze grote en gerenommeerde kunstbeurs hun kunstwerken voor ruim 2.000 kunstliefhebbers.

Voor deze editie hebben wij iets speciaals bedacht waarmee u 1 of meerdere kunstenaars uit uw gemeente heel erg blij kunt maken en een extra zetje in hun carrière kunt geven.

U kunt kunstenaars uit uw gemeente namelijk heel laagdrempelig een geweldig groot platform bieden om hun kunst te etaleren en te verkopen.

Voor slechts € 295 (excl. btw) krijgt een kunstenaar die u aandraagt 3 meter wand (of 3 vierkante meter in het geval hij/zij ruimtelijk werk maakt).

U kunt heel eenvoudig een of meerdere kunstenaars opgeven door hun e-mailadres(sen) in te voeren via het formulier hieronder.

Wij informeren de kunstenaar(s) vervolgens rechtstreeks. U krijgt ter kennisneming een kopie van dat bericht.

Wij hopen dat u dit ook een mooie manier vindt om kunstenaars uit uw gemeente in het zonnetje te zetten en een kans te geven om zichzelf te promoten.

Verder krijgt u ook een onbeperkt aantal toegangskaarten voor u en/of andere vertegenwoordigers van de gemeente, u krijgt daarover medio oktober bericht.

Hier vindt u alle informatie over de Nationale Kunstdagen: www.kunstdagen.nl. Mocht u nog vragen hebben dan hoor ik die graag. We zijn heel benieuwd welke kunstenaars u met deze mooie kans blij wilt maken.