Nationale Kunstdagen
Nationale Kunstdagen
Nationale Kunstdagen
Nationale Kunstdagen
Nationale Kunstdagen

Aanmelden kunstenaarsDeelname aan de Nationale Kunstdagen is mogelijk voor kunstenaars waarvan de kunstwerken tijdens een van de Regionale Voorrondes positief zijn geballoteerd.

Tijdens een Regionale Voorronde kunt u naar keuze 3 of (maximaal) 4 van uw kunstwerken door een deskundige jury laten beoordelen. Als uw werken positief worden beoordeeld, kunt u aan de Nationale Kunstdagen deelnemen, in 2018 en elk volgend jaar dat u wilt. U betaalt voor de beoordeling van uw kunstwerken slechts € 59,- inclusief BTW. Bovendien krijgt u ook enkele cadeaus en voordelen bij uw deelname, waaronder een gepersonaliseerde oorkonde met daarop aangegeven de bevindingen van de jury, uw naamsvermelding in het Jaarboek Kunstenaars 2019 (t.w.v. € 9,90) en een gratis exemplaar van het Jaarboek Kunstenaars 2018 (winkelwaarde € 19,95). U krijgt ook veel voordeel, als u zich na een positieve beoordeling meteen aanmeldt voor deelname aan de Nationale Kunstdagen 2018!De Nationale Kunstdagen vinden in 2018 plaats op zaterdag 10 en zondag 11 november in de Beursfabriek in Nieuwegein. Na positieve beoordeling, bestaat de mogelijkheid u direct aan te melden voor de Nationale Kunstdagen 2018, waarbij u éxtra voordelen krijgt in de vorm van onder andere een gratis 0,5 pagina in de catalogus van de Nationale Kunstdagen.

U leest hier wat er allemaal is inbegrepen bij deelname aan de Regionale Voorronde, de procedure en korte informatie over de Nationale Kunstdagen.

Heeft u al deelgenomen aan een Regionale Voorronde met positief resultaat, dan kunt u hier uw aanmeldformulier voor de Nationale Kunstdagen 2018 invullen.


Alle Regionale Voorrondes van 2018 hebben inmiddels plaatsgevonden. Mocht er alsnog een extra voorronde worden georganiseerd, dan brengen we u daarvan graag op de hoogte.
Vult u hieronder uw gegevens in, dan nemen we contact met u op!

Ja, houd mij vrijblijvend op de hoogte!


Mijn gegevens:

Geslacht
Voornaam
Tussenvoegsel(s)
Achternaam

Straat
Huisnummer
Toevoeging

Postcode
Plaats

Website (http://www.uwdomein.nl/)

E-mailadres

Verzenden
 
© Copyright Kunstdagen 2005 - 2018. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer