Inschrijfkosten
De inschrijfkosten zijn € 56,- en bedoeld voor administratieve verwerking van je gegevens, correspondentie en de ballotage. Verder krijg je onder andere ook twee deelnemersbadges, 4 consumptiemunten en ophang systemen (in bruikleen, op aanvraag bij inrichting).

Deelnamekosten en marketing- en promotiepakket
De deelnamekosten zijn afhankelijk van de grootte van de stand die je kiest (vanaf € 545,-). De kleinste stand is 1×4 meter. Elke deelnemer draagt bij aan de kosten van additionele promotie en krijgt daar publiciteit (en meer) voor terug. Je kunt zelf kiezen voor het pakket dat je het meest schikt, vanaf € 69,-. En verder naar keuze onder meer een tafel met zwart kleed, extra spots en/of een stroompunt.

Korting
Leden van de NABK (Nationale Associatie Beeldend Kunstenaars) en NABKPRO hebben recht op korting. NABKPRO leden krijgen € 90,-, Gouden NABK leden € 60,- en Zilveren leden krijgen € 30,- korting. Als je je nu eerst als lid van de NABK wil aanmelden, klik dan hier.

Jouw stand
Je stand heeft altijd harde wanden (wit) en is in alle gevallen 250 cm hoog. Je kunt kiezen uit diverse formaten, vanaf 1×4 meter tot 2×7 meter: Als je graag een afwijkend formaat wenst, laat het ons dan even weten.
In de deelnamekosten zijn ook inbegrepen: een stoel, 6 spotlights (op rail) en je naam op jouw stand.

^ voorbeeld van een stand (7×1 meter)

Wil jij deelnemen aan de Nationale Kunstdagen op 19 en 20 november 2022? Klik dan op de button hieronder en vul je gegevens in!