1Voorkeuren
2Overzicht
Prijs: €0,00

Stand vergroten

Je kunt hier jouw stand vergroten in de breedte, bijvoorbeeld van 4 meter breed naar 5 meter breed.

Let op! Heb je een stand van 2 meter diep, mail ons dan even als je die wenst te vergroten! De prijzen hieronder gelden voor vergroting van stands van één meter diep

Section Divider

In hoogte verstelbare documentatietafel, inclusief zwarte tafelrok. Het tafelblad meet 100 x 50 cm, de tafel kan maximaal 12,5 kg dragen.

Het meenemen van eigen meubilair is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming, met uitzondering van benodigde sokkels voor 3D-werk. Houd er rekening mee dat alle eventuele extra materialen ook binnen de afmetingen van de gehuurde stand moeten worden geplaatst (niet geheel of gedeeltelijk in het gangpad).
In elke stand zijn 6 spotjes op rails inbegrepen. Je kunt extra rails bestellen indien gewenst.
Je kunt een meervoudig stopcontact (220 volt) huren.
Het (af)spelen van beeld is toegestaan. Ook het (af)spelen van geluid tot maximaal spraakniveau, is toegestaan.

Sectie verdeler

Bezoekers komen, voordat ze de kunstbeurs echt betreden, langs de ticketcontrole. Daar plaatsen we twee lange wanden, waarop kunstwerken van deelnemende kunstenaars worden geëxposeerd: een heel opvallende locatie! Wil jij jouw kunstwerk(en) daar ook exposeren? Geef dat dan hier aan! Let op! een 2D werk mag maximaal één meter breed zijn. Voor 3D werk geldt dat je zélf een sokkel moet meenemen. Ook 3D werk mag niet breder zijn dan één meter.
Wil je jouw werk extra exposeren op vier grote 65 inch tv-schermen op cruciale posities op de kunstbeurs?

Dat kan met 2 werken of met 4 werken.
Standaard krijg je een halve pagina in de catalogus + vermelding op de website.

Aanvullend heb je hier de keuze uit pakket Premium waarbij je halve pagina in de catalogus wordt uitgebreid naar een hele pagina én we plaatsen dan een post op onze social media (@kunstdagen) waarin we jou als kunstenaar voorstellen met een foto en een korte tekst. Uiteraard met verwijzing naar jouw eigen socials óf website.

En met het pakket Premium PLUS krijg je het bovengenoemde (hele pagina catalogus en post op sociale media) plús ook nog een foto van je werk op de blokkentorens, verspreid over de beurs én foto van je werk op de cover van de catalogus.

€0,00
excl. BTW