Nationale Kunstdagen
Nationale Kunstdagen
Nationale Kunstdagen
Nationale Kunstdagen
Nationale Kunstdagen

Opening 2017

De achtste editie van de Nationale Kunstdagen worden op zaterdag 11 november om 11.30 uur geopend door Ferdi Bolland.


Ferdi is een groot kunstliefhebber en onder meer ambassadeur van Stichting Kunstweek en is één van de meest succesvolle Nederlandse songwriters en producers aller tijden met meer dan 65 miljoen verkochte units wereldwijd.
Hij is co-songwriter en producer van wereldhits als 'Jeanny' & 'Rock me Amadeus' van Falco en 'You're in the Army Now' van Status Quo met nummer 1 hits in USA, UK, Japan, Duitsland en 50 andere landen. Hij ontving 5 Nationale Exportprijzen, meer dan 150 gouden- en platina platen, de Zilveren èn Gouden Harp en de prestigieuze Amerikaanse Ampex Golden Reel Award. Van iconische Britse rock bands als Deep Purple en Status Quo tot hit albums met Herman Brood, Rob de Nijs, Gerard Joling en Johnny Logan en vele anderen. Succesmusicals als '3 Musketiers' en 'Falco meets Amadeus' tot het hit album met VI sterren Johan Derksen & Wilfred Genee, Eurovisie Songfestival, TV tunes, bioscoopfilms, Kinderen voor Kinderen en grote charity projecten.
Hij is als muziek en showbizz specialist regelmatig te gast in allerlei binnen- en buitenlandse televisie- en radioprogramma's.

Jaarboek Kunstenaars 2018
Tijdens de opening van de Nationale Kunstdagen, krijgt Ferdi ook het allereerste exemplaar van het nieuwste Jaarboek Kunstenaars 2018 overhandigd uit handen van de voorzitter van Stichting Kunstweek: Raoul Locht.
Het Jaarboek Kunstenaars wordt elk jaar uitgegeven als Kunstweek Geschenk en verschijnt dit jaar voor het eerst in een compleet vernieuwde opmaak, op A4-formaat. Ferdi Bolland heeft ook aan het boek een bijdrage geleverd in de vorm van een mooie tekst over zijn liefde voor kunst. Het nieuwste Jaarboek Kunstenaars zal alléén tijdens de beurs worden aangeboden tegen een speciale actieprijs. Daarnaast zijn ook alle voorgaande edities van het Jaarboek Kunstenaars te verkrijgen in de beursstand.

 
© Copyright Kunstdagen 2005 - 2018. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer