Welkom! Leuk dat je de veiling op VakantieVeilingen.nl hebt gewonnen en dat je graag naar de Nationale Kunstdagen komt! Je kunt in de ticketshop hieronder jouw ticket(s) reserveren.

Toegangskaarten reserveren
Je kunt hiernaast eenvoudig jouw tickets reserveren.

Via VakantieVeilingen heb je, per ‘gewonnen’ ticket, een code gekregen, die begint met VV en daarna 4 cijfers bevat. Om jouw ticket te ontvangen, voer je die code hiernaast in de ticketshop in, in het veld ‘kortingscode’. Let op: je kunt maar één code (voor één ticket) gebruiken per bestelling.

Om het bezoek over de gehele dag gespreid te ontvangen, kun je kiezen voor een tijdsvak waarop je graag wilt arriveren. De beurs is beide dagen geopend van 11.00 tot 17.30 uur. Er is op zaterdagavond ook een speciale VIP-avond, maar voor deze tickets geldt geen speciale actie.

Catalogus
In de catalogus vind je de plattegrond van de beurs, samen met de namen en standnummers van alle kunstenaars. Daarnaast vind je in de catalogus ook enkele presentaties van deelnemende kunstenaars. De catalogus, ter waarde van € 6,95, is inbegrepen bij uw ticket.