Meld je ook aan voor de Nationale Kunstdagen
op 16 en 17 november 2024!

1Introductie
2Persoons­gegevens
3Voorkeuren
4Overzicht


Het staat elke kunstenaar vrij om zich aan te melden voor deelname aan de Nationale Kunstdagen. Wel wordt elke aanmelding bekeken door de beursorganisatie. Ná de deelnamebevestiging is de aanmelding definitief. Mocht je aanmelding worden afgewezen, ontvang je het volledig betaalde bedrag terug.

Deelnamekosten
Deelname aan de Nationale Kunstdagen is mogelijk vanaf € 744,- exclusief BTW. Daarbij is een standaard promotiepakket inbegrepen. Je vindt alle mogelijke formaten van stands én de bijbehorende kosten via deze pagina.

Korting voor NABK-leden
Leden van de NABK krijgen, afhankelijk van het soort lidmaatschap, korting op hun deelname, variërend van
€ 30,- tot € 90,-. Zij krijgen de korting door het invoeren van de kortingscode, die de NABK met hen communiceert via hun account en via de ledennieuwsbrief. Ook lid worden? Ga naar www.nabk.nl.

Andere kortingen
Soms zijn er kortlopende acties, waarbij er (extra)voordeel wordt gegeven aan bijvoorbeeld de abonnees van een nieuwsbrief of deelnemers aan winacties op Instagram. Kortingen zijn nooit combineerbaar tenzij uitdrukkelijk vermeld en alleen geldig bij gebruik van de juiste code in de betreffende actieperiode.

Vorig jaar deelgenomen en al een account?
Dan is ons advies om eerst in te loggen via je account, op die manier sla je de eerste stap 'persoonsgegevens' over, die hebben we namelijk al.