Evenementenhal Gorinchem - Next Level

Bezoekadres: Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem.

Op een half uur rijden van Utrecht, Den Bosch en Rotterdam, bevindt zich het indrukwekkende complex van Evenementenhal Gorinchem. Evenementenhal Gorinchem is gemakkelijk bereikbaar want het is direct gelegen aan de snelwegen A15 en A27.

Evenementenhal Gorinchem beschikt over een geheel vernieuwde etage: Next Level. Met hyper moderne Congreszalen, sfeervolle Foyer en een Beurshal met een indrukwekkende lichtkoepel. In de Beurshal vinden de Nationale Kunstdagen plaats.

Toegankelijkheid voor mindervaliden
De evenementenhal en de organisatie van de Nationale Kunstdagen doen hun uiterste best om toegankelijk te zijn voor iedereen. Daarom houden wij rekening met mensen die slecht(er) ter been zijn. Er zijn invalideparkeerplaatsen te vinden aan het begin van ons parkeerterrein. Alle verdiepingen zijn toegankelijk gemaakt en er zijn voldoende invalide toiletten.

Openingstijden Nationale Kunstdagen
Zaterdag 18 november 2023 van 11.00 tot 17.30 uur.
Zondag 19 november 2023 van 11.00 tot 17.30 uur.

Parkeren
Er is ruime parkeergelegenheid rondom de Evenementenhal. Ook zijn er 10 oplaadpunten voor elektrische auto’s aanwezig. Het parkeertarief bedraagt € 8,00. Op zaterdagochtend is het mogelijk wat drukker dan normaal vanwege de Landelijke Sinterklaasintocht in de binnenstad van Gorinchem. Een deel van het parkeerterrein wordt ingezet als P+R. Er blijven echter nog meer dan 1200 parkeerplaatsen beschikbaar.

Openbaar vervoer: Ook met het openbaar vervoer is de Evenementenhal goed bereikbaar. Vanaf station Gorinchem kunt u lijn 387 nemen. Stap uit bij de dichtstbijzijnde halte op de Spijksesteeg/Griendweg, dan is het nog slechts 7 minuten lopen naar Evenementenhal Gorinchem. Plan uw route volledig op 9292.nl.

Meer over deze locatie
Heeft u specifieke vragen over de locatie zelf? U kunt altijd een kijkje nemen op de website van dit mooie beursgebouw: www.nextlevel-gorinchem.nl. Voor vragen over de Nationale Kunstdagen kunt u contact opnemen via info@kunstdagen.nl.

Ook goed om te weten:
- Honden zijn helaas niet welkom in de Evenementenhal, ook niet wanneer u ze draagt of in een buggy/karretje vervoert. Uitgezonderd zijn officiële hulphonden die als zodanig herkenbaar zijn.
- Grote rugtassen en/of boodschappentassen zijn niet toegestaan op de beursvloer. We verzoeken u grote tassen thuis te laten óf bij de garderobe af te geven (€ 1,- per item).