Meer dan 130 kunstenaars tonen hun mooiste werken in "Next Level", onderdeel van
Evenementenhal Gorinchem. Je bent van harte uitgenodigd om de beurs te bezoeken!
Toegangskaarten koop je hieronder eenvoudig en snel.

Openingstijden
De beurs is op zaterdag 16 en zondag 17 november geopend van 11.00 tot 17.30 uur.

Weekend ticket
Dit is een passe partout. Met dit ticket kun je niet één maar beide dagen komen genieten!

Ticket inclusief Jaarboek Kunstenaars 2025
Het Jaarboek Kunstenaars 2025 verschijnt officieel tijdens de Nationale Kunstdagen. En is daar dan ook voor het eerst verkrijgbaar. Je kunt in deze ticketshop direct je ticket inclusief boek reserveren. Het boek kun je dan afhalen in de betreffende stand.

Catalogus
Je krijgt een gratis catalogus, ter waarde van € 8,95, cadeau bij je bezoek. In de catalogus staat werk van alle exposerende kunstenaars.

Korting
Heb je een code voor korting gekregen? Let er dan op dat je de code correct invoert én dat je klikt op de knop 'pas korting toe' aan de rechterkant van het invulveld. De prijzen worden daarna aangepast.

Let op! Eventuele kortingscodes zijn niet geldig op het ticket inclusief Jaarboek Kunstenaars 2025

Goed om te weten:
- Honden zijn helaas niet welkom in de Evenementenhal, ook niet wanneer u ze draagt of in een buggy/karretje vervoert. Uitgezonderd zijn officiële hulphonden die als zodanig herkenbaar zijn.
- U kunt parkeren bij Evenementenhal Gorinchem. Het parkeertarief bedraagt € 8,-. Een uitrijdkaart kunt u bij de hoofdingang van het gebouw, via het automaat, kopen.
- Grote rugtassen en/of boodschappentassen zijn niet toegestaan op de beursvloer. We verzoeken u grote tassen thuis te laten óf bij de garderobe af te geven (€ 1,- per item).